Home     Condor nitro rc buggy PRO
Condor nitro rc buggy PRO

Condor nitro rc buggy PRO


1:10 schaal condor rc buggy Pro


Condor nitro rc buggy PRO

De Condor PRO is ons favoriete model. Door zijn hoge snelheid op circuits en off road gaat er een wereld voor u open. De Condor PRO is de grote broer van de standaard  Condor, upgraded met een twee speed automatische versnellingsbox, grotere
motor en betere aluminium schokdempers. Hij is voorzien van racing ball bearings. Natuurlijk zijn ook alle Acme modellen voorzien van een sterke allow chassis, shaft driven 4WD systeem en afgedichte radio compartementen.Dit model wordt volledig
afgebouwt en compleet met een radio controle afgeleverd. Je hoeft alleen brandstof en glow start tekopen(Nitro beginnersset) en je bent er klaar voor de eerste race.
Bookmark and Share 199.95


MOMENTEEL NIET LEVERBAAR

Kleur*

AA batterijen

Nitro startup set

Olie


Artikelcode: A3002T

  • Productinformatie
  • Andere klanten bekeken ook.


Acme A3002T - Volledig Gebouwde Nitro Radio Grafische Buggy Pro Versie
De Condor PRO is ons favoriete model. Door zijn hoge snelheid op circuits en off road gaat er een wereld voor u open. De Condor PRO is de grote broer van de standaard  Condor, upgraded met een twee speed automatische versnellingsbox, grotere motor en betere aluminium schokdempers. Hij is voorzien van racing ball bearings. Natuurlijk zijn ook alle Acme modellen voorzien van een sterke allow chassis, shaft driven 4WD systeem en afgedichte radio compartementen.Dit model wordt volledig afgebouwt en compleet met een radio controle afgeleverd. Je hoeft alleen brandstof en glow start te kopen(Nitro beginnersset) en je bent er klaar voor de eerste race.
Nieuw! - Ace tech modellen komen nu met hoge kwaliteit infinity Motors. Team infinity motor zijn gemaakt in Japen en hebben een carb die ervoor zorgt dat je ze makkelijk kan starten, het  zijn de beste motors in de markt. Nitro motors hebben normaal 2 of meer tuning naalden nodig maar deze hebben er maar 1tje nodig zonder veel kracht te verliezen.
SPECIFICATIE'S:

Wijd: 267MM
Hoogte: 155MM
Track: 240MM
Lengte: 430MM
Wielbase: 280MM
Versnelling ratio: 8.35:1
Motor : Team Infinity .18
Wiel dia.: 88*34MM(FRONT); 88*41MM(REAR)
Afstand van de grond: 27MM
Eigenschappen:

1/10 Schaal nitro auto
4WD Shaft rijdt systeem
Infinity hoge kwaliteit pull start motor
Olie-gevulde schokdempers
Singel snelheids versnellingsbox
Voor en achter bevel differentials
75CC brandstof tank
Metale disc rem systeem
Gepainte body shell
Dichte box voor bescherming receiver systeem
Hoog kwaliteit 27MHZ CE approved Radio systeem met veranderbare kristallen
Wat heeft u nog nodig

Nitro startup set
Nitro benzine
12 AA Batterijen